Produkter / Flagline

Flagline

FLAGLINESTOLEN
Model 225
 
 
Flagline fra Århus Possementfabrik A/S er specielt udviklet til Hans J. Wegners Stol model 225,"Flaglinestolen”.
Flaglinestolens sæde, ryg og armlæn er flettet i kun tre stykker flagline på i alt 240 meter hvilket stiller meget høje krav til kvalitet og trækstyrke. Århus Possementfabrik A/S har derfor i samarbejde med PP Møbler (www.ppdk.com) udviklet et helt specielt produkt til fletning af stolesæder. Flagline er typisk produceret af hør, der er flettet omkring en kerne af statisk indlæg med høj trækstyrke, hvilket gør at selv lange spænd ikke vil kunne give sig.
 
Flagline fra Århus Possementfabrik er i dag at finde på en række danske møbel klassikere fra blandt andet Hans J. Wegner, Poul Kjærholm og Jørgen Høvelskov
  
Flagline fra Århus Possementfabrik A/S har en opbygning der gør den særligt velegnet til stoleflet. For at opnå flaglinens særlige engnskaber, er den sammensat af tre dele.
 
Kernen:
Hjertet i flaglinen er kernen af High tenacity polyester. denne særlige type polyester gør  flaglinen fuldstændig statisk og de ca. 20 kraftige tråde giver flaglinen dens meget høje bæreevne på ca. 250 kg. 
 
Yderkerne:
Omkring kernen hækles et dækkende lag af polyester i samme farve som yderlaget. Ved dette undgåes gennemskin fra den hvide inderkerne selv ved meget skarpe buk.
 
Yderlag:
Den færdige kerne omflettes til sidst med et lag hør af højeste kvalitet. Høret flettes som en strukturflet, der giver flaglinen dens velkendte rustikke udseende. Hør findes som standart i farverne natur og sort.
 
Flaglinens opbygning
 
Flagline fra Århus Possementfabrik A/S Kan leveres  Flagline kanspecialproduceres med yderlag flettet med Århus Possementfabrik A/S standart polyester i hele vores farvepalette på ca. 100 farver
 
 
PK 1     PK 4
PK 1                                                                      PK 4
 
PK 1 & PK 4 produceres af Thorsen Møbler
Århus Possementfabrik ApS | CVR: 37310689 | Gåseagervej 12G, DK-8250 Egå - Danmark | Tlf.: +45 86229344 | mail@aarhus-possement.dk